Registratieformulier NOON

Aanwezigheidsformulier Covid-19  gasten horeca


De nationale veiligheidsraad heeft op 23 juli 2020 beslist dat horecazaken de aanwezigheid van hun gasten moet noteren. Dit komt niet zomaar: de COVID-19 pandemie woedt opnieuw in volle hevigheid, en dit is slechts één van de maatregelen genomen om jou, je familie, vrienden en andere klanten beter te beschermen. jouw en hun gezondheid staat op nummer één!


Wij begrijpen dat je bezorgd bent om de verwerking van je persoonsgegevens. We verwerken de gegevens in opdracht van het vlaams agentschap zorg en gezondheid. We houden je gegevens voor een duurtijd van 14 dagen, waarna die onherroepelijk worden vernietigd. Enkel in het geval van een vastgestelde besmetting, worden jouw gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten. In geen geval gebruiken we je gegevens voor marketing- of andere doeleinden dan tracing in het kader van COVID-19 pandemie.


Belangrijk : één persoon per tafel dient dit in te vullen.

 
 
 
 
Ik ga akkoord met de gegevensverwerking onder artikel 6, c van de GDPR en het relevante ministerieel besluit.
 
 

Op welke basis verwerken we je gegevens

Je hebt vast wel al gehoord over de GDPR: de General Data Protection Regulation. Dit is een strenge Europese regelgeving die ervoor zorgt dat je privacy beter is beschermd. We verwerken je gegevens, direct in opdracht van de overheid, en in lijn met de beslissing van de Nationale veiligheidsraad, op grond van artikel 6, c ("noodzakelijke verwerking om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op de verwerkingsverantwoordelijke rust") en artikel 3, 10° Ministrieel besluit van 24 juli 2020 houdende wijziging van het ministerieel besluit van 30 juni 2020 houdende dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken. Indien je vragen hebt over deze verwerking of je wil een verzoek dan wel klacht indienen, kan je Data Protection Officer van Agentschap Zorg & Gezondheid contacteren via Veiligheidsconsulent.zg@vlaanderen.be

Openingsuren

Keuken:

Ma - vrij :  11u30 - 14u30


Take out:

Ma - vrij : 9u00 - 15u30


Za & Zo :   GESLOTEN


Contacteer ons

Kerkplein 26

8540 Deerlijk

Tel. Number: 056/71.61.69

SMS/Whatsapp : 0476/84.34.15

Noon Deerlijk

Contacteer ons vrijblijvend
voor de organisatie van uw
vergaderingen, feesten, ...

Dejonckheere Lambert BV - BTW BE 0740.505.918

Copyright @ All Rights Reserved